Обвиняват Жерар Депардийо в изнасилване

Актрисата обвинява Депардийо, че през август 2018 г. я е нападнал и изнасилил в неговото жилище

Обвиняват Жерар Депардийо в изнасилване | StandartNews.com

Френският актьор Жерар Депардийо е обвинен в сексуално насилие, извършено през 2018 г. срещу 20-годишна актриса, съобщи АФП. Първоначалното разследване на обвиненията в изнасилване срещу 72-годишния Депардийо е прекратено през 2019 г. поради липса на доказателства, но беше възобновено миналото лято. Това доведе до, което доведе до повдигане на наказателно обвинение през декември, твърди източник от съдебната власт, пише БГНЕС.

Актрисата обвинява Депардийо, че през август 2018 г. я е нападнал и изнасилил в неговото жилище в Париж. Адвокатът на Депардийо Ерве Темим заяви, че актьорът, който е на свобода, но под съдебен надзор, "напълно отхвърля обвиненията".

Според източник, близък до случая, Депардийо е приятел на семейството на актрисата. В докладите се посочва, че вероятно Депардийо и актрисата са репетирали сцена на театрална пиеса, но източникът твърди, че " в срещата няма нищо професионално". Адвокатът на ищцата заяви пред Франс прес, че се надява "личният живот на нейния клиент да бъде уважен", докато тече делото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай