Кой е дал властта на Путин? Шокиращо изявление

Руският президент благодари на Дядо Мраз

Кой е дал властта на Путин? Шокиращо изявление | StandartNews.com

Благодарен съм на дядо Мраз, че мога да се срещна с вас в ролята си на президент. Това заяви рускит президент Владимир Путин и призова брадатия старец да помогне за осъществяването на плановете на Москва, информира "Франс прес".

Путин за пръв път стана президент на Нова година през 1999 г., когато първият постсъветски държавен глава на Русия Борис Елцин неочаквано подаде оставка и Путин, който тогава беше министър-председател, пое ролята.

Дядо Мраз, брадата фигура, много подобна на Дядо Коледа, раздава подаръци на децата в навечерието на Нова година в целия бивш Съветски съюз. Помага му внучката му Снегурочка или Снежанка, обяснява френската агенция за западната си публика.

"Моите отношения с Дядо Мраз винаги са се развивали по добър начин", отбеляза Путин по време на ежегодната си пресконференция в края на годината, като допълни: "Благодарен съм му, че мога да се срещна с вас в това ми качество."

"Надявам се, че той не само ще ни даде подаръци, но и ще осъществи проектите на страната и на всеки гражданин", добави руският президент, предаде нюз.бг

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай