Кевин Спейси отърва съдебно дело

Актьорът беше обвинен в сексуално насилие

Кевин Спейси отърва съдебно дело | StandartNews.com

Федерален съдия в Ню Йорк нареди на анонимния ищец, който обвини актьора Кевин Спейси в сексуален тормоз, да разкрие самоличността си, съобщава Deadline.

Звездата от „Стар Трек“ Антъни Рап и мъж с инициали „С.Д.” заведоха съвместно дело за сексуално насилие, случило се през 80-те години на миналия век срещу американския актьор и режисьор Кевин Спейси през септември 2020 г.

Съобщава се, че мъжът, участвал в производството с инициали "С.Д.", е бил уведомен от съда, че в срок от 10 дни трябва да разкрие истинското си име. Адвокатите на мъжа са уведомили съда, че емоционалното състояние на техния клиент не му позволява да продължи да участва открито в производството и той ще оттегли иска си, пише вестникът, предаде БГНЕС.

Големият скандал около Кевин Спейси започна с изявление на Антъни Рап, който каза, че когато е бил на 14 години, пияният актьор се е опитал да го изнасили. Спейси заяви, че не си спомня инцидента с непълнолетния Рап, но въпреки това му се извини. Впоследствие мексиканският актьор Роберто Кавазос също заяви публично, че е бил жертва на сексуален тормоз от страна на Спейси и познава много други хора, попаднали в подобна ситуация. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай