"Кабриолетът на Путин" на Парада на победата

Очаквано, парадният кабриолет прилича много на лимузната Aurus Senat

"Кабриолетът на Путин" на Парада на победата | StandartNews.com

Най-новият модел на руската марка Aurus, бе хванат без камуфлаж по време на репетиции за предстоящия на 9 май Парад на победата на Червения площад в Москва.

Очаквано, парадният кабриолет прилича много на лимузната Aurus Senat, на чиято база е конструиран. Единствената разлика е, че откритата версия има две врати, както и, разбира се, сгъваемият покрив.

В технологично отношение, кабриолетът също не се различава от лимузината. Макар да няма официални сведения, най-вероятно под капака е същата хибридна система, включваща електромотор и 4,4-литров битурбо V8, доставящи около 600 к.с. към четирите колела.

Новият Aurus Cabrio ще замени дългогодишно използваните парадни машини ЗиЛ, превозващи командващите на парада. И също като тях ще е с доработен салон, в който пътниците да могат да стоят прави по време на движение.

С новия модел, гамата на Aurus вече се заформя с 5 модела - кабриолетът, седанът Senat, развитата на негова база лимузина L, ванът Arsenal и, предстоящият да излезе скоро, всъдеход Komendant.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай