Фараж напада Меган и Хари

Хвали кралицата

Фараж напада Меган и Хари | StandartNews.com

Кампаниите на кралската двойка били неподходящи

 По време на конференция в Австралия Найджъл Фараж нападна принц Хари и Меган заради техните "неподходящи" екологични кампании и нарече покойната кралица майка "пушачка и пиячка на джин с наднормено тегло". Той изтъкна, че популярността на принц Хари е намаляла, след като е срещнал Меган.

Това не е първият път, когато политикът напада принца. Преди няколко години той каза, че Хари се облича като нацист на модерно парти и че предпочитал времето, когато малкият син на принц Чарлз се забърквал в различни ситуации и предизвиквал хаос.

Фараж каза, че Хари се е превърнал в "Принца на будната съвест", след като се е оженил на Меган."През последната седмица ни казаха, че Меган и Хари ще имат само две деца... и всички напълно игнорирахме истинския проблем, с който се сблъсква Земята, и това е фактът, че населението на земното кълбо експлодира, но никой не смее да говори за това, никой не смее да се справи с това и дали принц Хари има две деца е без значение, имайки предвид, че сега на Земята има 2,6 милиарда китайци и индийци", реагира Фараж.

Той атакува кралското семейство по време на тридневната конференция на консервативните политически действия, където не се допускаха журналисти.

Той продължи, като похвали кралицата, че е "невероятна, вдъхновяваща жена" и допълни:"Ние сме дяволски щастливи, че я имаме".Но той далеч не бе толкова мил, когато заговори за сина ѝ и майка ѝ."Когато става дума за сина ѝ, когато става дума за Чарли Бой и климатичните промени, оле-оле", каза Фараж. "Майка ѝ, Нейно Величество кралицата майка, бе с наднормено тегло, пушачка и пиячка на джин, която живя до 101 години. Всичко, което мога да кажа е, че Чарли Бой е на 70 г... Кралица може да живее много, много дълго време."Фараж напада Чарлз за пореден път, преди това той е описвал възгледите на престолонаследника за климатичните промени като "наивни и в най-добрия случай глупави".През 2008 г. той беше единственият евродепутат, който отказа да аплодира реч на принца за глобалното затопляне.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай