Байдън с кортеж от 85 автомобила, критикуват го, че не е еко

Лимузинните либерали не се интересуват от вредните емисии, коментира журналистка от Фокс Нюз

Байдън с кортеж от 85 автомобила, критикуват го, че не е еко | StandartNews.com

Кортежът на Байдън от 85 автомобила е христоматиен пример за лицемерие от страна на "лимузинните либерали", заяви коментаторът на Фокс Нюз Лиза Бът. Все пак в рамките на срещата и последвалата я климатична конференция са били обсъждани наистина важни въпроси, засягащи климатичните промени на планетата. 

"Републиканската партия се е превърнала в партия на американските работници, а демократите - в партия на елита. Климатичният въпрос за пореден път показа това", отбеляза журналистката. 

Бът също даде пример представителя на щата Ню Йорк Александър Окасио-Кортез, който незаконно е паркирал своята Tesla за 59 000 долара близо до магазина Whole Foods, както и посланикът на САЩ за климата Джон Кери, който лети само с частни самолети.

Ако демократите наистина се интересуваха от вредните емисии, те биха се обявили в подкрепа на газа и ядрената енергетика, смята още водещата. Но тези проблеми тях не ги интересуват, те не се интересуват от вредните емисии. Всичко, което ги вълнува, е да показват колко са добродушни спрямо другите "лимузинни либерали". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай