Алек Болдуин е разбит! Първите му думи

"Сърцето ми е разбито", написа актьорът в туитър

Алек Болдуин е разбит! Първите му думи | StandartNews.com

„Няма думи, с които да изразя шока и тъгата си от трагичния инцидент, отнел живота на Халина Хъчинс, съпруга, майка и дълбоко ценена наша колежка. Поддържам връзка със съпруга й, предлагам подкрепата си на него и семейството му. Сърцето ми е разбито заради съпруга й, сина им и всички, които познаваха и обичаха Халина".

Това написа холивудската звезда Алек Болдуин в туитър, след нелепия инцидент, при който актьорът застреля с  реквизитен пистолет на снимачна площадка операторката Халина Хъчинс по време на снимки на нов филм. При стрелбата беше ранен и режисьорът Джоуъл Соуза. Пистолетът е трябвало да бъде с халосни патрони. В него обаче е имало и един истински, с който Болдуин е произвел фаталния изстрел, съобщи Ройтерс. Болдуин коментира, че сътрудничи изцяло на властите за разследването на случая.

Убитата от него операторка е родена в Украйна. Завършила "Международна журналистика" в университета в Киев, след това започна сътрудничество с британски кинодокументалисти, които се занимават с журналистически разследвания. Пренася се в Лос Анжелис преди 10 години, завършва Академията там и става оператор в няколко филма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай