Звезда на Реал М с шокиращо изявление за футбола

Не Неймаровци, а да има повече лекари и учители

Звезда на Реал М с шокиращо изявление за футбола | StandartNews.com

„Не искам децата да виждат много Винисиусци, Неймари и Кристианороналдовци. Искам да има повече лекари, образовани хора и учители“, коментира играчът на Реал Мадрид Винисиус пред Globo Esporte.

Винисиус Жуниор направи впечатляващ старт на сезона за "Реал" Мадрид, като въпреки последните резултати „кралете“ са лидери в Ла Лига към днешна дата. Но бразилецът не е само футболист.

Имиджът му нараства във всички области, въпреки че той се фокусира само върху това, което се случва на терена.

За всичко останало се грижи екипът на VJR Team. Отбор, който гарантира, че Винисиус е добре съветван във всички сфери – тренировки, хранителен режим, търсене на най-добрите марки, които да експлоатират имиджа му

Сред работещите на пълен работен ден е готвачът на Винисиус. Той приготвя и доставя балансирани ястия, които са в съответствие с всички изисквания на звездата на "Реал" Мадрид.

Любимата му храна е комбинацията от ориз и боб. Но тя е ограничена до два пъти седмично. Бялото месо е основната съставка в диетата. Физиотерапевтът Тиаго Лобо работи за рехабилитация и защита от контузии след всеки мач.

Винисиус има и професионален оператор, който го следва почти през целия ден и записва всичко от неговия живот. Също така, от самото начало той има и отделно личен фотограф

Стигаме и до т. нар. „семеен офис“, който е посветен на консултиране и управление на семейни активи. Има компания, наета специално да управлява кариерата му в Европа.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай