ВАР възкреси Тотнъм в Шампионската лига (ВИДЕО)

Две намеси на системата срещу Ман Сити пренаписаха историята на „шпорите“

ВАР възкреси Тотнъм в Шампионската лига (ВИДЕО) | StandartNews.com

Тотнъм се класира за полуфиналите в Шампионската лига след уникална драма срещу Манчестър Сити. В мач, който със сигурност ще остане завинаги в историята на Шампионска лига, Манчестър Сити победи Тотнъм с 4:3, но в крайна сметка отпадна след общ резултат 4:4 и заради головете на "шпорите" на чужд терен. В първия двубой в Лондон тимът на Маурисио Почетино бе победил с 1:0, но голямото шоу бе на "Етихад".

Сблъсъкът започна вихрено! Още до 11-ата минута резултатът бе 2:2. Рахим Стърлинг откри за домакините в 4-ата, но Хюн Мин Сон избухна с две попадения в 7-ата и 10-ата. Само минутка след това обаче Бернардо Силва изравни. А в 21-ата минута отново Стърлинг даде нов аванс за Сити. Страстите се успокоиха, но само до почивката. След нея драмата продължи. Ман Сити взе нов аванс - 4:2 след попадение на Серхио Агуро. След това дойде и ролята на ВАР. Фернандо Йоренте вкара гол от корнер в 73-ата минута, но при попадение остана съмнение за игра с ръка. Реферът Джунейт Чакър гледа внимателно ВАР, но и от нея стана ясно на 100% дали топката се удари в ръката на испанеца и попадението бе признато. 

Сити вкара пети гол, който обаче е отменен след VAR! Пеп Гуардиола и играчите му вече бяха изпаднали в делириум след гол на Рахийм Стърлинг. Малко след това обаче той бе отменен, след като VAR показа на Джунейт Чакър, че при топката към Гюндоган е имало рикошет в крака на Бернардо Силва, което означава засада.

На полуфиналите Тотнъм ще играе срещу сензацията Аякс.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай