Тартор на феновете: Има огромна измама със Стоилов!

Куца балерина, която игра за Болшой театър

Тартор на феновете: Има огромна измама със Стоилов! | StandartNews.com

Стойчо Стоилов нито е повален, нито е удрян от фенове на ЦСКА! Това заяви ексклузивно пред "България Днес" един от тарторите на агитката Росен Петров-Животното, който е свидетел на инцидента след мача с "Лиепая", завършил 0:0.

"Стойчо Стоилов слиза от ВИП зоната - разказва Животното. - Предупреден е от полицията да не ходи пред съблекалнята, защото има много хора и може да се стигне до инцидент.

Той пренебрегва предупрежденията и на униформените в близост до тълпата. В момента, в който Стойчо влиза между феновете, започват да му се задават въпроси защо ЦСКА играе по този начин, кой е виновен.

На това той отговаря с насмешка, вдига рамене и казва: "Ами питайте Любо Пенев". Част от феновете започват вербална атака към него, да му задават въпроси на по-висок тон, чуват се обиди. В момента, в който полицията вижда, че Стоилов е между феновете, те са изблъскани.

Самият Стоилов е хванат от полицията под мишниците и за краката и буквално е изнесен, влачен и закаран в съблекалнята. Нито получава удар от фенове, нито е влачен от фенове. Абсолютни простотии и откровени лъжи, през цялото време бях там. Ако зададете въпроси на компетентните органи, ще ви потвърдят моите думи. По никакъв начин Стойчо Стоилов не е удрян, свалян, бит от фенове. Но феновете са виновни за всичко, откакто това ръководство е в ЦСКА. Шеста година заплашват, че си тръгват заради нас."

Според Росен Петров инцидентът със Стоилов е инсцениран от самия него, като целта е ново разделение между феновете.

"Това е пълна инсценировка - казва Петров. - Стоилов идва от тъмната част на стадиона, влиза при феновете, без полицията да го види, въпреки предупрежденията. И изведнъж се оказва жертва. Ако беше бит, щеше да има поне някакъв признак, че е наранен. Полицията буквално го хвана за двата крака, свали го на земята, вдигна го и го изнесе.

В първия момент Стоилов не разбра, че това са полицаи, и започна да се дърпа като магаре. Настана един смях, един смут, хората му гледат сеира. Той е легнал на земята и се дърпа и се влачи.

Полицаите се опитват да го озаптят и да го изтеглят от цялата тълпа, защото наистина някой можеше да прояви агресия. Стойчо почна да се бори с полицаите, те се опитват да го прехвърлят през оградата, за да го приберат в съблекалнята.

Стоилов се хванал за оградата и се дърпа наобратно. Рита с крака, падна му едната маратонка, абсолютна пародия. Като е голям мъж, да излезе да каже: "Биха ме!". А не да чака медиите да пишат глупости."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай