Славист пое към ЦСКА 1948

Славчо Шоколаров ще носи екипа на "червените"

Славист пое към ЦСКА 1948 | StandartNews.com

ЦСКА 1948 обяви официално привличането на Славчо Шоколаров от Славия. Новината бе публикувана в клубния сайт на втородивизионния тим. „Червените“ изказаха благодарности за светкавичните преговори с ръководството на Славия.

Славчо има сериозен опит в професионалния футбол, роден е в Гоце Делчев преди 30 години, но е продукт на школата на Ботев Пловдив. Все пак на 17 години се връща в Пирин ГД и дебютира в Б група. После играе за Светкавица, Монтана, Любимец, Черноморец, Поморие, Лудогорец и Славия. Носител на Купата на България с "белите".

Пред клубната телевизия на ЦСКА 1948 Шоколаров заяви: „Благодаря на ЦСКА за поканата, която веднага приех. Специално и на Кирил Котев, който беше в основата на трансфера. Благодарен съм и на всички в Славия, където изкарах 2,5 чудесни години, спечелих Купата, играх евротурнири, но може би вече дадох всичко“.

„Разбира се, че ЦСКА ще спечели първото място и промоция в Първа лига, защо да не играем и финал за Купата. Познавам се с Андон Гущеров, Сашо Александров, Янко Сандански, лесно ще се адаптирам“.

„Нека всички бъдат живи и здрави! Феновете да подкрепят ЦСКА и в добри, и в лоши моменти, защото ще има и тежки мигове, няма какво да се лъжем. Весели празници на всички!“, завърши с пожелание към феновете Шоколаров.

Това е второ сериозно ново попълнение в редиците на ЦСКА 1948. Клубът вече си осигури услугите на Даниел Маденов от Етър само преди седмица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай