СК "ДЕМА" прие финалите на седмото издание на "Max Dynamics 17+"

Илиян Дробенов надви на финала Даниил Иванов

СК "ДЕМА" прие финалите на седмото издание на "Max Dynamics 17+" | StandartNews.com

През почивните дни, при много дъжд, студ и трудни условия за игра на кортовете на СК "ДЕМА", се проведе и вторият планиран за тази година турнир от силната тенис верига "Max Dynamics 17+"

Победител в игрите поеднично стана бившият състезател на тенис клуб "ДЕМА", Илиян Дробенов. Във финалният мач той се изправи срещу Даниил Иванов. За да достигнат за мач за първото място и двамата тенисита надиграха много силни играчи и показаха голямо желание за борба и хъс за победа.

В много успорван и интересeн финал, Дробенов успя да Иванов с резултат 4/1, 0/4, 10/6 и по този начин записа и своята първа титла в турнирите!

По традиция за всички загубили своята първа среща се дава възможност за допълнителни мачове в утешителния турнир. Там първенец стана Трифон Петров, който надви Ален Дечев с резултат 6/2, а на трето място завърши дебютантът Златан Чолаков.

В турнира по двойки всички участници бяха разделини по равен брой в три групи, всяка с по три двойки и се играеше на принципа всеки срещу всеки. Първите двойки от всяка група излизаха в нова група и отново след директни мачове помежду си се излъчиха финалистите. След множество обрати и завързани мачове, на първо място завършиха Ваньо Василев и Пламен Фотев. Втори завърши двойката Илиян Дробенов и Златин Мингов, които заедно в тандем бяха спечелили предният турнир няколко месеца по-рано, а на трето място останаха Стефан Стефанов и Ясен Томов.

За всички участници отново бяха подготвени предметни награди, а за призьорите големи купи и медали. От основният партньор "Max Dynamics" предоставиха изотонични напитки, а от фирма "Doppel Herz"бяха предоставени висококачествени хранителни добавки.

В тази трудна за всички година, ние от екипът на национална тенис верига "Маx Dynamics" 17+ сме изключително благодарни и признателни към нашите партньори и спонсори, които осигуряват наградният фонд, купите и множество предметни награди. Заедно успяхме да организираме два много силни и интересни турнира, имаше много нови участници, отзивите на самите състезалите бяха много високи и положителни и си пожелаваме за другата година да продължим да нагдраждаме лигата и да организираме повече турнири.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай