Руснак акостира на "Армията"

Денис Давидов е юноша на Спартак М, има и мач за "Сборная"

Руснак акостира на "Армията" | StandartNews.com

ЦСКА се подсили с офанзивния халф Денис Давидов. Навършилият наскоро 24 години руснак премина успешно медицински прегледи и парафира с „армейците” за 3 сезона, съобщава официалният сайт на „червените”.

Давидов действа на позицията зад нападателя или по крилата. Той е продукт на школата на гранда Спартак Москва, като за първия тим записва 44 мача и едно попадение, а с московчани печели титлата, Kупата и Суперкупата на страната. Отделно за втория тим вкарва 33 гола в 90 срещи.

Още в първите си изяви при професионалистите футболистът загатва за огромен потенциал и е смятан в родината си за един от най-големите таланти. През 2015 година под ръководството на Фабио Капело получава две повиквателни за националния тим и дори дебютира в контрола срещу Казахстан.

Впечатляващ е активът му за юношеските и младежките гарнитури на "Сборная", където отбелязва 28 гола в 50 двубоя. Последният сезон Денис Давидов играе като преотстъпен за латвийския Спартакс Юрмала и руския втородивизионен Нижни Новгород, взимайки участие общо в 19 мача и разписвайки се 3 пъти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай