Петър Хубчев: На тренировките нямаме забележки (ВИДЕО)

Треньорът на Левски даде дълго интервю за сайта на клуба

Петър Хубчев: На тренировките нямаме забележки (ВИДЕО) | StandartNews.com

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев направи оценка на есенния полусезон пред клубната телевизия. Специалистът сподели, че най-важното за „сините“ е да се подготвят през зимната пауза и да направят отбор, който да е конкурентен на лидера във временното класиране Лудогорец.

„Срещата с Лудогорец е дербито на 1/4-финалите в турнира за Купата на България. Тук правилата са по-различни. Играе се един мач и целта е отборът да продължи. Затова ние ще подходим по друг начин в тази среща. Но по-важното в момента е подготовката. Ние трябва да се подготвим по най-добрия начин за този и останалите мачове през пролетта“, заяви Хубчев.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК

„В тренировъчния процес нямаме никакви забележки към футболистите. Държанието на всички момчета бе абсолютно професионално. Загубихме три мача, но в тях липсваха 4-5 от нашите футболисти заради контузии. Играчи, на които разчитахме. Досега не сме го казвали, защото не искахме да прозвучи като оправдание. Но след като сме загубили тези мачове, няма как да бъдем доволни“, допълни старши треньорът на Левски. „Най-силно се представяме като отбор. Самият професионален живот и в тренировките, и в съблекалнята, и извън нея на мен ми харесват. Мисля, че отношенията между футболистите, като колектив на мен ми харесват“, сподели още Хубчев.

„Това, което аз виждам като работа в школата, още от първия си ден в Левски, е един изключителен професионализъм. За радост на Детско-юношеската школа ръководството на клуба инвестира много и направи много за децата от Академията. Почти ежедневно използвахме деца от школата за да участват в нашите тренировки. Те се представиха на доста добро ниво. Дори имаме идеята да вземе две или три момчета на подготвителните ни лагери и да им предложим професионални договори. Наблюдаваме тренировките дори и на най-малките“, добави наставникът на „Левски“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай