Перес скочи на Дел Боске: Глупак, не става за треньор

Испанското издание "El Confidencial" разпространи трети запис с участието на президента на "Реал" Мадрид

Перес скочи на Дел Боске: Глупак, не става за треньор | StandartNews.com

Президентът на "Реал" Мадрид Флорентино Перес не може да си отдъхне. Испанското издание "El Confidencial" разпространи трети запис с негово участие. И този път "на мушката му" е селекционера извел Испания до световна (2010 г.) и европейска (2012 г.) титла във футбола - Висенте дел Боске.

Перес сипе обиди по адрес на треньора, който беше начело на "Реал" в периода 1999-2003 г. Под негово ръководство "белите" спечелиха две титли на Испания, както и два трофея от най-силния европейски клубен турнир Шампионска лига.

Само че Перес твърди, че знаменитият специалист не разбира нищо от треньорска работа.

"Дел Боске не знае как да тренира отбор, нито пък разбира от тактика. Той е глупак!", категоричен е Перес. 

Той добавя, че испанецът работи с твърде много помощници.

"Никой не предлага работа на Дел Боске, защото всички знаят, че той не е треньор. През живота си не съм виждал по-раздут щаб от неговия. Попитайте президента на "Бешикташ" какво му е било, когато Дел Боске беше начело на неговия отбор. Висенте не е никакъв треньор, но Хосе Антонио Камачо е", казва президентът на "Реал" Мадрид.

В изтеклите предишни записи Перес нарича Раул и Икер Касияс "най-големите измамници в историята на клуба", Кристиано Роналдо определи като "луд, глупак и болен човек", а Жозе Моуриньо - за "човек с ужасно его".

Президентът на "Реал" вече обяви, че ще съди изданието, което разпространява записите.

Флорентино Перес е начело на "Реал" Мадрид между 2000 и 2006 г. и от 2009 г. досега. Феновете на клуба смятат, че той има основна вина за напускането на Кристиано Роналдо, който през лятото на 2018 г. изненадващо реши да премине в "Ювентус".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай