Пеле влезе в болница

80-годишната бразилска легенда не е сериозно болен

Пеле влезе в болница | StandartNews.com

Пеле е в болница от шест дни поради здравословен проблем, но 80-годишната бразилска легенда не е сериозно болен, разкри съветник на бившия нападател, предаде БНР.

Информационният сайт Globo заяви, че Пеле преминава рутинни медицински прегледи в болницата „Алберт Айнщайн“ в Сао Пауло, когато бил открит проблемът. Бизнес мениджърът на бразилеца Джо Фрага сподели, че няма причина за притеснение. „Пълни тестове/скенери/колоноскопия/кръв и други“, написа той в съобщение. „Не прави всичко в един ден“.

Новината идва дни, след като Пеле бе принуден да опровергава информации, че е загубил съзнание. „Хора, не съм се замайвал и съм в много добро здраве. Отидох за профилактичните ми прегледи, които не успях да направя преди заради пандемията“, написа той в социалните мрежи.

Докато здравето му на 80 години остава сравнително добро, Пеле бе заснет в инвалидна количка през 2017, колабира от умора и бе закаран в болница за около месец, след като посети Мондиал 2018 в Русия, като претърпя и операция за премахване на камъни в бъбреците през 2019-а.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай