Palms Bet дава предимство на Ювентус в дербито с Наполи

В събота вечер от 19:00 часа ще се проведе дербито от 22-рия кръг на италианската Серия А

Palms Bet дава предимство на Ювентус в дербито с Наполи | StandartNews.com

В събота вечер от 19:00 часа ще се проведе дербито от 22-рия кръг на италианската Серия А между отборите на Ювентус и Наполи. „Старата госпожа“ влиза като фаворит в сблъсъка според коефициентите на Palms Bet online ​​​​​​. Воденият от Андреа Пирло отбор е с по-големи шансове да запише победа, тъй като се намира в много по-добра форма, но пък техният съперник ще иска да се върне в топ 4 и ще преследва трите точки на всяка цена.

Първият двубой между двата отбора в Торино от първенството не се проведе и предизвика сериозни дискусии. През миналата година здравните власти в Неапол не позволиха на Наполи да замине за Торино и поради тази причина отборът на Дженаро Гатузо не се яви за срещата на „Алианц Стейдиъм“. На отбора на Ювентус му беше присъдена служебна победа с 3:0, но естествено Наполи обжалва това и спечели обжалването, което доведе до отлагане на двубоя. Така към момента двата тима са с мач по-малко като отборът на Ювентус е с 42 точки на 3-ото място и изостава на седем пункта от лидера Милан, докато Наполи заема 6-ата позиция в Серия А с актив от 37 точки. Разликата между двата отбора е само пет точки, така че Наполи ще се опита да спечели двубоя и да се доближи до „бианконерите“ и до място в челото на класирането.

В средата на седмицата Ювентус направи нулево реми у дома срещу Интер в мача реванш от турнира за Купата на Италия. Така тимът на Андреа Пирло се класира на финала в турнира. Букмейкърът Palms Bet очакваше Ювентус да бъде финалист след успеха си с 2:1 в Милано преди това. В Торино се получи много динамичен мач с общо 30 шанса за гол, но попадение не падна. Интер имаше малко повече ситуации да отбележи и бе по-активният отбор, тъй като бе изоставащ в полуфиналния сблъсък, но Юве се справи отлично в защита. Мерих Демирал и Матайс де Лихт обезличиха Ромелу Лукаку и Лаутаро Мартинес. Сега двойката централни защитници на Ювентус ще трябва да спре Дрис Мертенс и Лоренцо Инсиние в събота вечер на „Стадио Диего Армандо Марадона“.

В последния си мач в Серия А, отборът на Ювентус срази Рома с 2:0 у дома. „Бианконерите“ са в серия от три поредни победи в лигата като не са допуснали гол за този период. Ювентус ще се опита да запази суха мрежа и срещу Наполи, както го стори на финала за Суперкупата на 20 януари. „Старата госпожа“ спечели сблъсъка след попадения на Кристиано Роналдо и Алваро Мората и предстои да видим дали ще запише нов успех срещу неаполитанци.

Отборът на Наполи се провали в последния си двубой в Серия А, след като допусна поражение с 1:2 като гост на Дженоа. Македонският ветеран Горан Пандев заби два гола във вратата на Давид Оспина, а попадението на Матео политано в 79-ата минута за Наполи не стигна за нищо. Тимът на Дженаро Гатузо спечели убедително последните си две домакински срещи в първенството – 6:0 срещу Фиорентина и 2:0 срещу Парма. В тези два двубоя Наполи бе абсолютен фаворит за победата в Palms Bet и не е изненада за никого, че се поздрави с трите точки. Но в събота неаполитанци ще имат много по-труден тест – домакинство на шампиона Ювентус. Наполи спечели последния си двубой у дома срещу този съперник с 2:1 на 26 януари 2020 година, но преди това шампионите бяха записали два успеха в Неапол с резултати 2:1 и 1:0. Предстои да видим дали в предстоящия мач отново победителят ще бъде решен с един гол разлика, но със сигурност двубоят ще бъде много интригуващ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай