Отпуснаха 1,5 милиона лева за Национална спортна база

Това е най-красивият коледен подарък, който може да получи националния отбор по художествена гимнастика, каза Илиана Раева

Отпуснаха 1,5 милиона лева за Национална спортна база | StandartNews.com

Честита Коледа, весели празници! Имаме още едно обещание за годината, да си изпълним и него. С тези думи премиерът Бойко Борисов даде старт на днешното правителствено заседание, което е последно за годината.

Става дума за постановление, с което се одобрява допълнително плащане в размер на 1,5 милиона лева за Национална спортна база ЕАД.

Илияна Раева изказа специални благодарности към премиера Борисов за това, което се прави за художествената гимнастика Тя му подари злата топка с подписите на световните шампионки по художествена гимнастика.

Това е най-красивият коледен подарък, който може да получи националния отбор по художествена гипнастика. С подобряването на базара нашите успехи ще стават все повече и повече. Зала “Раковски” ще бъде разширена с два килима. От 2001 първа година чакаме, предполагаме, че по най-бързият начин ще бъде построено разширението, каза Илияна Раева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай