Мегасблъсъкът Барселона – Байерн и Рома – ЦСКА пряко по MAX Sport

Спортните канали на А1 ще излъчат шест мача от първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига

Мегасблъсъкът Барселона – Байерн и Рома – ЦСКА пряко по MAX Sport | StandartNews.com

Груповата фаза на Шампионската лига започва с цели шест мача в програмата на MAX Sport. По традиция спортните канали на А1 ще предават най-интересните срещи във вторник вечер, като през първата седмица от групите през този сезон зрителите ще могат да гледат пряко мачове във всички четири канала MAX Sport.

Програмата на 14 септември започва с двата ранни двубоя от 19:45 ч. В тях се противопоставят Йънг Бойс срещу Манчестър Юнайтед и Севиля - Залцбург. Тези срещи ще бъдат излъчени съответно по MAX Sport 3 и MAX Sport 4.

От 22:00 ч. следват още четири мача. Най-горещо безспорно ще е по MAX Sport 3, където ще бъде предаван сблъсъкът между Барселона и Байерн. Двата европейски гранда попаднаха в една група и всички фенове на футбола очакват да видят как ще изглеждат каталунците срещу най-силните отбори в Европа без Лионел Меси.

Италианско-испански сблъсък ще предложи MAX Sport 1. В него ще се изправят Виляреал и Аталанта. По MAX Sport 2 ще бъде предавано гостуването на Ювентус в Швеция, където „бианконерите“ ще срещнат Малмьо. Носителят на Шампионската лига Челси пък започва защитата си на трофея с домакинство на Зенит, а този двубой ще бъде излъчен пряко по MAX Sport 4.

Спортни емоции ще има и за българските фенове през тази седмица. През този сезон MAX Sport ще излъчва мачове и от новия турнир под егидата на УЕФА – Лигата на конференциите. До груповата фаза на надпреварата достигна и родният ЦСКА, който попадна в група с италианския Рома, норвежкия Бодьо Глимт и украинския Зоря. В първия кръг „червените“ ще имат тежка задача и ще гостуват на „Олимпико“ на фаворита Рома. Двубоят между възпитаниците на Жозе Моуриньо и Стойчо Младенов е в четвъртък вечер, на 16 септември, от 22:00 часа и ще бъде излъчен пряко по MAX Sport 3.

Още един от евротурнирите започва излъчванията си по MAX Sport тази седмица – втората по сила континентална надпревара Лига Европа. Зрителите ще могат да гледат общо четири мача от първия кръг на груповата фаза. Първият мач е Спартак Москва – Легия Варшава, който ще бъде предаван по MAX Sport 3 на 15 септември от 17:30 ч. Останалите три мача са в четвъртък, 16 септември. От 19:45 ч. по MAX Sport 2 е двубоят Галатасарай – Лацио, а по MAX Sport 4 – Динамо Загреб – Уест Хем. Отново по MAX Sport 4 е и късният мач от 22:00 Глазгоу Рейнджърс – Олимпик Лион.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай