Люпко Петрович стана треньор на ЦСКА

Най-важно е да станем колектив, заяви сърбинът

Люпко Петрович стана треньор на ЦСКА | StandartNews.com

Новият старши треньор на ЦСКА се казва Люпко Петрович. Това е промяната, която обявиха от клуба, след загубата с 1:3 от Черно море във втория кръг на efbet Лига. В официалния сайт на клуба се появи съобщение, с което официализарат смяната на старши треньора. До този момент Добромир Митов заемаше този пост, а сръбският специалист му помагаше със своя опит на пейката. Сега ситуацията се променя и Добри Митов ще стане помощник на Люпко Петрович. Вчера след мача на "Българска армия" главният мениджър Стойчо Стоилов обяви пред медиите, че ще има важни промени в клуба. Всички останали специалисти в треньоркия щаб запазват своите позиции. 

Ето и информацията:

Люпко Петрович застава официално начело на ЦСКА като старши треньор. Досега опитният специалист имаше ролята на консултант в клуба, но от днес ще ръководи мачовете, тренировъчния процес и всичко, свързано с подготовката на червените като наставник.

Добри Митов ще продължи работата си в щаба като помощник, заедно с досегашните си колеги Милош Крушчич, Ивайло Станев, Ивайло Петров и Кирил Динчев.

Самият Люпко Петрович заяви: "Проведохме сериозен разговор с играчите. Най-важното в този момент е отборът да заиграе като колектив. Футболистите трябва да осъзнаят, че от подобна ситуация се излиза, ако са задружни и си помагат на терена",  бяха първите думи на Люпко Петрович пред официалния сайт на клуба.
"Който се мисли за звезда, не тича, не се бори и не се раздава на терена, няма да играе. Играчите да не мислят за себе си, а да защитят честта на клуба и да се отблагодарят на публиката за подкрепата. Труден момент за всички, който ще се преодолее само с победи и по-добри игри и резултати. Затова обаче ще трябва дисциплина във всички аспекти и най-вече - голямо сърце за предстоящите трудни битки", коментира още Петрович.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай