Левски стартира подготовка с 12 играчи

Толкова ще тренират и на първия лагер в Добринище

Левски стартира подготовка с 12 играчи | StandartNews.com

Отборът на Левски стартира подготовка с 12 играчи. Това са вратарите Николай Кръстев, Петър Иванов, защитниците Деян Иванов, Холмар Ейолфсон, Живко Миланов, Томислав Папазов и Нуно Рейш, халфовете Мартин Райнов, Хали Тиам, Давиде Мариани и нападателите Илия Димитров и Атанас Кабов.

Исландският национал Холмар Ейолфсон, който претърпя тежка травма и дълго възстановяване, вече е на линия. В групата за първото занимание не са играчите, които са част от националните селекции. Станислав Костов и половинката му очакват бебе, а бразилецът Паулиньо ще се включи директно в лагера в Австрия. Тимът ще заминето с група от 12 футболисти и за първия си лагер от лятната подготовка в Добринище. "Сините" тръгват за планинския курорт на 10 юни и ще останат там до 16 юни.

Старши треньорът Петър Хубчев даде допълнителна почивка на националите от представителния тим на България: Николай Михайлов, Иван Горанов и Станислав Иванов, младежките национали Илия Юруков и Ивайло Найденов, както и повиканите в националната гарнитура до 18 години Мартин Д. Петков, Мартин П. Петков и Ивайло Иванов.  Бразилският нападател Паулиньо също получи разрешение от ръководството на клуба да се присъедини към отбора на 16 юни заради семейни проблеми, потвърдиха от клуба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай