Левски продължава ремонтите на "Герена"

клубът продължава да подобрява условията за работа и тренировки в ДЮШ

Левски продължава ремонтите на "Герена" | StandartNews.com

Левски продължава ремонтите по терена около стадион "Георги Аспарухов", съобщиха от клуба чрез видео и текстово послание до феновете на отбора. В момента текат усилени работи по второто тренировъчно игрище (откъм бул. "Владимир Вазов"), на което се подменя изцяло тревното покритие. В същото време от клуба съобщават, че грубите ремонти по два от терените за ДЮШ са приключили и в момента се извършват довършителни дейности, а скоро започва и реновирането на съблекалните за децата.

"Като част от цялостното подобряване и модернизиране на инфраструктурата около и на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, клубът предприе мащабен ремонт на терен 2 на „Герена“. Игрището е основното поле за провеждането на тренировките на първия отбор, както и терен за двубоите на юношеските формации на „синята“ академия от елитните групи.

По време на ремонтните дейности ще бъде изцяло подменено тревното покритие, така че да отговаря на всички съвременни изисквания, а в същото време ще бъде подобрена и инфраструктурата на съоръжението. Редом с това клубът продължава да подобрява условията за работа и тренировки в детско-юношеската школа. В момента текат довършителни дейности по два терена за Футбол 5 и Футбол 9 и ще бъде стартиран мащабен ремонт на съблекалните за нуждите на децата от ДЮШ", пишат от Левски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай