Левски представи треньора и новите играчи

Все още не съм подписал, обяви Георги Дерменджиев

Левски представи треньора и новите играчи | StandartNews.com

Отборът на Левски представи новия старши треньор Георги Дерменджиев, който обаче все още няма подписан договор с клуба. Това разкри наставникът по време на брифинга. "Още не, надявам се до няколко дни да стане факт. За себе си нямам опасения. В мен няма напрежение, аз съм спокоен. Мисля, че нещата вървят в благоприятна посока. Подготвяме отбора и очакваме първия мач. Бавят се нещата, защото всичко трябва да бъде изпипано", заяви Георги Дерменджиев по повод своя контракт. Не е ясно каква е точно причината за забавянето на договора, но най-вероятно е свързана с промяната по върховете. Очаква се клубът да смени собственика си. Трите нови попълнения на Левски също бяха представени. До този момент клубът привлече само българския играчи, в унисон с обещанието на новия изпълнителен директор Павел Колев, че тимът ще залага на родното. Живко Миланов, Мартин Райнов и Валери Божинов подписаха с тима в рамките на изминалите 10 дни, след като стана ясно, че ще се смени и мажоритарният собственик на Левски. 
Валери Божинов ще играе със своята запазена марка – екипа с номер 86. Живко Миланов позира с фланелка с номер 20, а бившият капитан на Берое с екипа със 70. И тримата имат договори с клуба за срок от година и половина. Запитан, дали има яснота кога ще бъдат изплатени заплатите на футболистите и кога официално ще се смени собственикът, Георги Дерменджиев отговори: „Това не е в моите правомощия, но съм убеден, че ще се случи всичко това. Аз съм сигурен, че ще се случи до няколко дни.”
Относно евентуално назначаване на нов спортен директор, Дерменджиев коментира: „Тази тема се обсъжда. В един клуб, когато идва нов собственик и трябва да се организира този клуб, вие знаете, че има определени длъжности, които са задължителни. Но това ще стане малко по-постепенно, защото хората, които ще дойдат, ще трябва да бъдат на нивото, на което ние искаме", добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай