Лестър отдалечи Арсенал от ШЛ (ВИДЕО)

"Лисиците" смазаха с 3:0 "топчиите"

Лестър отдалечи Арсенал от ШЛ (ВИДЕО) | StandartNews.com

Лестър разби Арсенал с класическото 3:0 в двубой от 36-ия кръг на Премиършип с попадения на Тилеманс и две на Варди. Мейтланд-Найлс от Арсенал беше изгонен в 36-ата минута на двубоя.

Срещата започна двуостро с атаки и към двете врати. В 8-ата минута Мадисън стреля към вратата на Лено, но топката се отклони от Мейтланд-Найлс и излезе в корнер. Гостите отвърнаха с удар на Лаказет след пас на Колашинац, но бранител застана на пътя на топката.

Мадисън стреля опасно в 19-ата минута на срещата, но топката мина встрани от вратата. Четири минути по-късно Лаказет стреля, но топката не намери целта.

В 28-ата минута Лено спаси отбора си от попадение, след като спаси опасен удар на Ндиди с глава. Четири минути по-късно Варди пропусна да се разпише. В 35-ата минута Ивоби стреля добре, но Шмайхел беше на мястото си.

В 36-ата минута Мейтланд-Найлс остави съотборниците си с човек по-малко, след като получи втори жълт картон за грубо нарушение и Арсенал остана с 10 души на терена.

През втората част Лестър се разигра и в 59-ата минута дойде и първото попадение в мача. Мадисън центрира отдясно и сложи топката на главата на Тилеманс, който откри резултата. В 72-ата минута съдията си затвори очите при опасна атака на Арсенал и удар без топка, като остави играта да продължи.

До края на мача на терена имаше само един отбор в лицето на "лисиците" и с две попадения на Варди в края на двубоя беше сложена точка на спора - 3:0 за Лестър и трето поредно поражение за "артилеристите" в шампионата. След този успех Лестър е на 8-ото място с актив от 51 точки, а Арсенал е на петата позиция с 66.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай