Хърватите отпуснаха 700 билети за ЦСКА

Много условия за феновете на "червените" преди реванша в Хърватия

Хърватите отпуснаха 700 билети за ЦСКА | StandartNews.com

Билетите за реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа между Осиек и ЦСКА-София в Хърватия вече са в продажба. Срещата е на 1 август от 21:45 часа българско време на стадион "Градски врът". 

"Пропуските са с цена от 120 куни (приблизително 32 лева) и могат да бъдат закупени от фен магазина на "Армията" в събота и неделя от 10:00 до 19:00 часа, а днес - петък следобед и началото на следващата седмица (понеделник и вторник) - от администрацията на клуба между от 9:30 и 18:00 часа.

ВАЖНО! От Осиек отпуснаха квота от 700 билета за агитката на армейците. 500 от тях ще се разпространяват тук. Пропуските ще се продават в София най-късно до 18:00 часа във вторник! Непродадените ще бъдат върнати на домакините и заедно с останалите 200 билета ще бъдат пуснати в продажба на каса за наши фенове в деня на мача.

ВАЖНО! В Хърватия има сериозни закони за спортните привърженици, които изискват билетите да са поименни. Това значи, че у нас всеки желаещ ще попълни доброволно декларация за ползване на лични данни, след което имената му на латиница и номера на документа му за пътуване до Осиек трябва да бъдат вписани в билета. Молим Ви за разбиране и спазване на изискванията на хърватите, които са доста принципни и строги в съблюдаването на правилата. Допълнително ще ви уведомим за локация на касата, сектора и задължителните неща, които трябва да имате предвид за пътуването до Осиек", съобщава официалният сайт на червените.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай