Какво чака ЦСКА и Локо Пд при успех в Европа

Задачата пред пловдивчани обаче е почти невъзможна

Какво чака ЦСКА и Локо Пд при успех в Европа | StandartNews.com

Българският вицешампион ЦСКА  научи съперника си за третия квалификационен кръг на Лига Европа, ако, разбира се, преди това успее да отстрани БАТЕ Борисов на 17 септември. Той ще бъде победителят от двойката между Б36 Торшавн (Фарьорски острови) – Дъ Ню Сейнтс (Уелс).

Сблъсъкът между ЦСКА/БАТЕ Борисов и Б36 Торшавн (Фарьорски острови)/Дъ Ню Сейнтс (Уелс) ще бъде решен в един двубой на 24 септември, а срещата ще е в България или Беларус, като победителят ще се класира за плейофната фаза за влизане в групите на Лига Европа.

Станаха ясни отборите, срещу които Локомотив Пд може да се изправи, ако достигне до третия предварителен кръг на турнира Лига Европа. Преди това обаче „смърфовете“ имат много тежка задача, като трябва да се справят с английския гранд Тотнъм. Двубоят ще се реши в един мач в Пловдив на 17-ти септември.

Ако играчите на Бруно Акрапович се справят с „шпорите“, могат да се паднат срещу сръбския Войводина Нови Сад. Останалите варианти за съперници на „смърфовете“ са победителите от двойките Ботошани (Румъния) – Шкендия (Северна Макадония) и Макаби Хайфа (Израел)/Железничар (Босна и Херцеговина) – Кайрат (Казахстан).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай