Каква психоложка влезе в ЦСКА!

Лилия Стефанова ще стабилизира психиката на играчите

Каква психоложка влезе в ЦСКА! | StandartNews.com

Новаците от ЦСКА 1948 представиха новата си психоложка в лицето на Лилия Стефанова. Тя застана пред клубната камера, за да разкаже малко повече за себе си и работата си при „червените”, отбеляза gol.bg.. 

„Казвам се Лилия Стефанова. По професия съм психолог и в момента съм на 30 години. В последните няколко години от живота си активно се занимаван със спортна психология".

"Първият ми допир с футбола беше Локомотив Пловдив., където г-н Крушарски ме покани, за да помогна на отбора по отношение мотивацията и представянето на терен. Резултатите бяха доста успешни и в крайна сметка вече повече от две години активно си останах във футбола”, сподели специалистката. 

"Лилия Стефанова отскоро е новият психолог на ЦСКА. Ние пък не пропуснахме възможността да я включим в рубриката ни "Един ден с", в която обръщаме внимание на хората, които подготвят "армейците" по най-добрия начин за изявите им на терена. Работата на Лилия в щаба на "червените" е свързана с психическата подготовка на играчите преди тренировките и двубоите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай