Испанският футбол превзема и вторник с новото токшоу LaLiga дневник

Тази вечер от 19:30 часа стартира първият епизод по MAX Sport 4

Испанският футбол превзема и вторник с новото токшоу LaLiga дневник | StandartNews.com
  • Всеки вторник от 19:30 часа Павел Колев и неговите гости ще обсъждат най-интересното от последния кръг в испанския шампионат

В 19:30 часа тази вечер стартира първият епизод на новото токшоу по MAX Sport – LaLiga дневник. Основен водещ на предаването ще бъде добре познатият от малкия екран спортен коментатор и журналист Павел Колев, а премиерният епизод на шоуто идва точно навреме, за да анализира тежкия уикенд за грандовете Барселона и Реал Мадрид, които допуснаха загуби в последните си гостувания.

Шоуто ще бъде с продължителност от около час и ще се излъчва всяка седмица във вторник от 19:30 часа на честотите на MAX Sport 4, по който феновете са свикнали да гледат всичко най-интересно от LaLiga. Водещият Павел Колев също e добре познат на любителите на испанския футбол – той и досега се изявява като футболен коментатор в спортните канали на А1.

LaLiga дневник ще има няколко редовни рубрики, включително подробна статистика от кръга, както и преглед на временното класиране и предстояща програма. Във всяко издание на шоуто водещият ще обсъжда случилото се в кръга с интересни гости и познавачи на испанския футбол. В първия епизод на предаването гост в студиото ще бъде синята легенда Елин Топузаков. От екипа на шоуто обещават и допълнителни изненади за зрителите, които се включат на честотите на MAX Sport 4.  

Новото спортно шоу стартира, след като по-рано тази година стана ясно, че А1 придобива правата за излъчване на следващите пет сезона на LaLiga. Каналите MAX Sport излъчват испанското първенство вече 3 години, но от новия сезон те ще бъдат единствен носител на правата за България. Това означава, че до сезон 2025/2026 мачовете от LaLiga ще се излъчват ексклузивно по каналите, част от ТВ пакета MAX Sport Plus.

Програмата на MAX Sport включва и още много интересни футболни първенства и турнири – UEFA Шампионска лига, италианската Серия А, нидерландската Ередивизи, Купата на Франция, Купата на Турция, американската Мейджър сокър лийг, Копа Либертадорес, Копа Судамерикана. Извън футбола, зрителите могат да гледат всички най-интересни тенис турнири на ATP, баскетболното първенство на България (НБЛ), Евролига, волейболната Лига на нациите, Диамантена лига, UFC, MotoGP, WRC, NASCAR, NHL и много други.

Това прави спортните емоции с каналите MAX Sport гарантирани за години напред. За да се абонират за тях, любителите на футбола трябва да попитат своя оператор за пакет MAX Sport Plus.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай