Груповата фаза на ШЛ от във вторник по MAX Sport

ПСЖ – Манчестър Юнайтед по MAX Sport 3 и Челси – Севиля по MAX Sport 2 са дербитата в първия кръг

Груповата фаза на ШЛ от във вторник по MAX Sport | StandartNews.com

Груповата фаза на Шампионската лига стартира този вторник, а MAX Sport за поредна година ще направи феновете на футбола преки свидетели на вълнуващите двубои от най-престижния европейски клубен турнир.

Двата дебютни мача за сезон 2020-2021 са с начален час 19:55 ч. и ще противопоставят Зенит срещу Брюж, пряко по MAX Sport 2, както и Динамо (Киев) и Ювентус, в ефира на MAX Sport 3. „Бианконерите“ на Андреа Пирло не стартираха много успешно новия сезон в Серия А и имат едва две победи в първите си четири мача. Звездата на тима Кристиано Роналдо, пък ще пропусне двубоя в Киев, тъй като е под карантина заради положителен тест за коронавирус.

Веднага след края на сблъсъците Зенит – Брюж и Динамо – Ювентус, по спортните канали на А1 е време за първата порция дербита в Шампионската лига. От 22:00 часа по MAX Sport 2 Челси е домакин на Севиля. Домакините от Лондон впечатлиха със сериозната лятна селекция, която направиха, докато гостите от Андалусия показаха, че и тази година ще са един от най-трудните отбори за побеждаване.

Отново от 22:00 часа Пари Сен Жермен посреща на „Парк де Пренс“ Манчестър Юнайтед в дербито от Група H. За последно двата отбора се изправиха един срещу друг в 1/8-финалите на Шампионската лига през 2019 г. и сътвориха истински трилър. В първия двубой на „Олд Трафорд“ французите победиха с 2:0, но шокиращо загубиха домакинството си с 1:3 и отпаднаха от надпреварата. Дали Мбапе и Неймар ще вземат своя реванш, или Юнайтед отново ще изненадат миналогодишния финалист в турнира ще стане ясно от прякото излъчване на мача по MAX Sport 3.

По традиция Pay per view платформата https://live.a1.bg ще излъчи пряко и останалите четири двубоя от първия ден на груповата фаза в Лигата. Мачовете започват в 22:00 часа и също предизвикват сериозен интерес: Лацио – Борусия Дортмунд, Барселона – Ференцварош, РБ Лайпциг – Истанбул Башакшехир и Рен – Краснодар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай