Гледаме похода на Гришо към титлата в Акапулко по MAX Sport

Полуфиналният мач на Гришо и Надал е след 06:00 часа в събота сутрин по MAX Sport 1

Гледаме похода на Гришо към титлата в Акапулко по MAX Sport | StandartNews.com
  • Полуфиналният мач на Григор Димитров срещу Рафаел Надал започва след 06:00 часа в събота сутрин по MAX Sport 1

Предстоящият уикенд по спортните канали на А1 ще е изключително богат на спортни събития. Основните акценти ще са решителните двубои от тенис турнира в Акапулко с участието на Григор Димитров, както и две от най-големите футболни дербита в света – Реал Мадрид срещу Барселона и Ювентус срещу Интер.

Въпреки колебливото начало на сезона, Григор Димитров намери играта си на ATP 500 турнира в Акапулко и записа три последователни победи над Дамир Джумхур, Адриан Манарино и Стан Вавринка. Това осигури на водещата ракета на България първия му полуфинал за годината, където го чака не кой да е световният №2 Рафаел Надал. Двубоят е последен в програмата на Централния корт в мексиканския курорт и ще започне след 06:00 часа в събота сутринта, като ще се предава пряко по MAX Sport 1. Победителят от мача между Димитров и Надал ще спори за трофея срещу Джон Иснър или Тайлър Фриц, които играят преди тях. Финалът ще се проведе на 1 март сутринта от 05:00 ч. и отново ще се предава на живо по MAX Sport 1.

Григор и Рафа досега са играли цели 13 пъти, като испанецът има 12 успеха, а единствената победа на българина е през 2016 г. в четвъртфиналния двубой от турнира в Пекин.

Освен емоциите покрай Григор Димитров, програмата на спортните канали ще предостави на футболните фенове удоволствието да проследят две от най-големите дербита на Европа.

В неделната вечер от 22:00 часа на „Сантяго Бернабеу“ един срещу друг излизат Реал Мадрид и Барселона. Съперничеството между двата отбора няма нужда от подробно представяне, а фактът, че тимовете са разделени от едва 2 точки на върха на класирането в Ла Лига, само допълнително подклажда враждата. Домакините от Мадрид не се намират в оптимална форма напоследък и ще искат да се реваншират на феновете си след загубата в сряда вечер в Шампионската лига с 1:2 от Ман Сити на собствен терен. Барселона също не впечатли през седмицата по време на гостуването си на Наполи, но поне измъкна добър турнирен резултат – 1:1. Ел Класико ще се излъчи в неделя от 22:00 часа пряко по MAX Sport 4.

Малко преди първия сигнал на „Сантяго Бернабеу“, от 21:45 часа по MAX Sport 3 ще бъде дадено началото на големия мач в Серия А – Дербито на Италия между Ювентус и Интер. Двата тима са разделени от 6 точки на върха на класирането, но „нерадзурите“ са с мач по-малко. Единствената неприятна новина е, че заради епидемията от коронавирус на Апенините битката на „Ювентус Стейдиъм“ ще се проведе без фенове по трибуните, което може и да отнеме част от емоцията, но със сигурност не и от класата на мегадербито Ювентус – Интер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай