Футболен бос побесня, превзема БФС

Христо Крушарски взе да обижда наред

Футболен бос побесня, превзема БФС | StandartNews.com

Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира равенството 2:2 с Левски снощи. Президентът на "смърфовете" също така разкри, че ще се кандидатира за президент на БФС.

Крушарски обаче го направи по характерния за него цветист начин.

"Моето мнение е, че без съдията щеше да играем по-добър мач. За пореден път съсипват българския футбол тези нещастници. Не знам вече как да ги нарека. Ще им дам по една мистрия, ако искат и колички ще им докарам и да почнат да мажат.

"За 6 години направих футбол, а те за годините нищо не направиха. Бербатов прави? Какво правиш? Нямаш един ден стаж като ръководител. Вторият, дето го докара Вуцата, другият от ОМВ, седнал и да се прави на честен и почтен, Боже мой."

"Футболът се оправя отдолу, от селските отбори, от училищата. Този път ще ги поканя в моя екип и ви заявявам, че вече съм кандидат. Окончателно. От утре започвам да обикалям и да ги настроя хубаво как работи футболният съюз."

 Те и за народен ансамбъл не стават. За мен те са пълни неграмотници. ВАР? Това ако е система. Ще докарам две колички пясък, един чувал вар и няколко мистрии. Само това ще ги оправи. Бях решил да извадя отбора, но защо да страдат момчетата заради тия нещастници.", каза разпалено Крушарски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай