Джорджина разкри бъдещето на Роналдо (Видео)

В социалните мрежи се появи клип с брюнетката, заснето в Испания

Джорджина разкри бъдещето на Роналдо (Видео) | StandartNews.com

Кристиано Роналдо ще продължи да играе в "Ювентус" и през следващия сезон. Новината не е потвърдена от клуба и от футболиста. Заяви го най-близкият човек на португалеца - неговата любима Джорджина.

В социалните мрежи се появи кратко видео с брюнетката, заснето в Испания, предаде bTV. Тя се разхожда по улиците, а зад гърба ѝ някой се провиква: "Остава ли Кристиано в "Ювентус"?". След кратък размисъл Джорджина отговаря: "Остава!".

Кристиано Ронладо премина в "Ювентус" през лятото на 2018 г. с трансфер от "Реал" Мадрид за малко над 100 млн. евро. До момента той вкара 101 гола в 133 мача и помогна да тима да спечели две шампионски титли на Италия, Купата и Суперкупата. 

През сезон 2020/2021 "Юве" завърши на 4-то място в класирането, като едва се добра до местата, които дават право на участие в Шампионската лига. В редица издания се появи информация, че Роналдо иска да напусне клуба, да търси нови предизвикателства. До сега обаче подобен ход не е коментиран нито от него, нито от ръководството на "черно-белите". 

Интерес към португалецът проявяват бившият му тим "Манчестър Сити", както и френският гранд "Пари Сен Жермен".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай