Derby della Madonnina Интер-Милан по MAX Sport

Тенис емоциите са гарантирани с поредното издание на турнира UTS и развръзката на ATP 500 надпреварата в Санкт Петербург по MAX Sport 1

Derby della Madonnina Интер-Милан по MAX Sport | StandartNews.com

Тенис емоциите са гарантирани с поредното издание на турнира UTS и развръзката на ATP 500 надпреварата в Санкт Петербург по MAX Sport 1

Този уикенд ще зарадва феновете на футбола с едно от най-горещите и интересни дербита на Стария континент – сблъсъка за Милано между големите съперници Интер и Милан. Издание №226 на Derby della Madonnina заварва „нерадзурите“ и „росонерите“ в челото на класирането, което добавя още повече заряд на мача. Двубоят е в събота от 19:00 часа и ще се излъчи пряко по MAX Sport 3.

Няколко часа по-рано, от 16:00 ч., феновете на Серия А ще могат да загреят за голямото дерби на Милано, с двубоя между два от най-атрактивно играещите тимове на Апенините. Съставът на Аталанта, който е начело във временното класиране с 9 точки и има впечатляващите 13 вкарани гола в първите три мача, гостува на Наполи, а мачът ще е пряко в ефира на MAX Sport 3. Домакините стартираха сезона с две безапелационни победи, но в третия кръг записаха служебна загуба от Ювентус, тъй като не успяха да пътуват за Торино заради многото заболели футболисти и служители на клуба от коронавирус.

Съботният ден ще е богат на емоции и по MAX Sport 4 с прякото излъчване на двубоите на трите големи фаворита за титлата в Ла Лига. От 17:00 часа Атлетико Мадрид гостува на Селта, от 19:30 ч. Реал Мадрид посреща Кадис, а от 22:00 часа Хетафе ще се опита да изненада гостуващия Барселона.

От петък до неделя по MAX Sport 1 феновете на тениса ще могат да проследят поредното издание на демонстративния турнир Ultimate Tennis Showdown, който се организира от треньора Патрик Муратоглу. Двубоите са с начален час 20:45 ч. в петък, 19:30 ч. в събота и 22:30 ч. в неделя.

В петък и събота, съответно от 13:00 ч. и 14:00 ч. пък ще се изиграят четвъртфиналите и полуфиналите на ATP 500 турнира в Санкт Петербург, които също ще се излъчат пряко по MAX Sport 1. Финалът за трофея е в неделя от 16:30 часа, отново в ефира на MAX Sport 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай