Бербатов отсече: Ливърпул е шампион!

Така е справедливо, коментира бившият национал

Бербатов отсече: Ливърпул е шампион! | StandartNews.com

Като бивша звезда на Манчестър Юнайтед, Митко Бербатов демонстрира изключително спортсменство към историческия враг на Острова - Ливърпул.

Те на мнението, че Ливърпул заслужава да спечели титлата във Висшата лига и би било несправедливо спрямо тях, ако сезонът бъде анулиран.

Берба, който е помнен от мнозина с хеттрика си във вратата на мърсисайдци от 2010 година, смята, че предстои много трудно решение за ръководителите на английския футбол.

"Ако трябва да бъда честен, Ливърпул заслужава да спечели титлата заради начина си на игра и заради това, че никой не може да ги настигне в подреждането. Би било несправедливо спрямо мърсисайдци, ако сезонът бъде анулиран", пише Берба в рубриката си за Betfair. 

"Много хора предлагат направо да им се даде титлата. В Беглия директно приключиха с първенството, но там беше останал само един кръг от редовния сезон. Затова ги разбирам. Но в Англия остават още девет кръга. Ръководителите от Премиър лийг, които взимат решенията, са изправени пред нещо, което досега не им се беше случвало", смята Бербатов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай