Бербатов каза за новия шеф на футбола ни

Не е задължително да е бил играч

Бербатов каза за новия шеф на футбола ни | StandartNews.com

Бившата звезда на българския футбол - Димитър Бербатов, призна, че този спорт у нас се нуждае от промяна, но не разкри дали смята да се кандидатира за шеф на БФС.

"Не би трябвало хората да се олицетворяват само с едно нещо, което могат да правят. Има хора, които могат да правят няколко неща и са наистини добри. Кое от тези неща ще ми се отдаде шанс да започна, тепърва ще се разбере.

Аз обичам да съм подготвен, да имам нужните инструменти и когато дойде моментът, да направя нужните крачки", допълни Бербатов.

"Трябва да е нов човек, който не е бил толкова време в тези среди. За съжаление, видяхме, че не се носят нужните резултати. Има много плюсове, разбира се, но си има и минусите.

Може би наистина е дошло време за промяна. Когато му дойде времето, ще разберем кой ще е този нов човек. Не е нужно да е бил футболист

Бербатов не призна дали ще се кандидатира за президент на БФС, но затвърди мнението си, че промяната трябва да бъде наложена от нови лица. "Това е нещо, което ще се разбере, когато му дойде времето.

Трябва да се почувствам готов, да знам, че мога да се справя с предизвикателството. За подобно нещо човек никога не е 100% готов, грешки винаги ще има. Трябва да се започне промяната отнякъде, не може да търсим решение в миналото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай