Бербатов: Идва моментът да кажа "Стига!"

Липсват желаещи за подписа му

Бербатов: Идва моментът да кажа "Стига!" | StandartNews.com

Голямата звезда Димитър Бербатов разкри, че "скоро" ще сложи край на професионалната си кариера. За последно нападателят е играл на 1 март тази година, когато за последно се появи с екипа на индийския Керала Бластърс. Той беше обявил, че иска да си намери един последен клуб, но интерес към него няма никакъв и затова идва моментът да приключи. 

37 годишният Бербатов сподели, че няма кандидати за подписа му и е настъпил моментът да прекрати кариерата си. И все пак, ако наистина се появи някой последен кандидат за подписа му, той предпочита да е от чужбина. 

"Хубаво е, че хората искат отново да ме видят в игра. И аз искам да играя още, но идва моментът, в който да кажа "Стига!". Обмислям кога и как да го съобщя", сподели Бербатов пред "Би Ти Ви" и разкри, че в момента няма кандидати за подписа му. 

"За да играеш някъде, трябва да те искат. В момента никой не ме иска. В България във футболно отношение е много по-различно от това, на което съм свикнал. Ако приема оферта от чужбина, тя трябва да е наистина добра", сподели още Бербо. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай