Английски национал обвинен в изнасилване

Става въпрос за крилото на „Челси“ Калъм Хъдсън-Одой

Английски национал обвинен в изнасилване | StandartNews.com

Една от големите млади звезди на английския футбол ще има сериозни проблеми със закона, след като 19-годишно момиче го обвини в изнасилване.

Крилото на „Челси“ Калъм Хъдсън-Одой - също на 19, бе арестуван в ранните часове на неделя след сигнал от дома му, където се появи не само полиция, но и екип на "Бърза помощ". Оказа се, че Хъдсън-Одой и момичето, с което са се запознали онлайн дни по-рано, са нарушили мерките и са си организирали частно парти в апартамента на играча.

При пристигането и прегледа, медицинският екип е регистрирал наранявания по нея, а полицията задържа футболиста. В понеделник той е бил освободен под гаранция, а в показанията на тийнейджърката пише, че е била изнасилена. Тя вероятно е приела и силен наркотик или упойващо вещество, твърдят британските вестници.

19-годишният футболист изкара вируса Covid-19 през март и бе първият играч в Англия, който призна за това. Инцидентът с момичето и обвиненията може да окажат сериозен ефект върху кариерата му в съвсем ранен етап от нея.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай