ЦСКА моли УЕФА да опрости Бодуров

ЦСКА моли УЕФА да опрости Бодуров | StandartNews.com

Ръководството на ЦСКА-София ще обжалва пред УЕФА наказанието от три мача за капитана Николай Бодуров. Същата санкция за мелето след края на мача с "Рига" в Латвия отнесе и Кристиян Малинов. Двамата получиха директни червени картони, както и двама играчи на домакините за ръкопашна схватка извън терена." Във видеоматериалите, които бяха разпространени, не се вижда провинение на Бодуров. Поради тази причина вярваме, че УЕФА ще санкция", обявиха от "Армията". Треньорът Нестор Ел Маестро се надява да може да ползва своя основен защитник в задаващия се тежък сблъсък срещу датския гранд "Копенхаген" в следващия кръг на Лига Европа. "Червените" се смятат за сигурни за него след като удариха "Адмира Вакер" с 3:0 у дома.
"Все още не съм започнал да уча български, не съм намерил учител. Имам много мачове, но разбирам почти всичко на български", заяви пък Ел Маестро след неделния успех на ЦСКА над "Витоша" (Бистрица) с 2:0.
"Армейците" прекършиха селския си съперник с бързи попадения на Тиаго Родригес (10') и
Рубен Пинто(17'). „Тези мачове са трудни до първия гол. 2:0 в началото и всичко беше под наш контрол. Не си почивахме, бяхме внимателни", коментира сърбинът Ел Маестро.
Поне 1000 привърженици се очаква да викат за отбора на реванша в Австрия, твърди "Тема спорт". В момента се организира екскурзия от клуба и "Сектор Г", но отделно стотици фенове вече са планирали да пътуват самостоятелно. Освен това във Виена и околностите живеят доста българи и част от тях също ще подкрепят ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай