Топузаков: Готови сме за "Лудогорец"

Топузаков: Готови сме за "Лудогорец" | StandartNews.com

Треньорът на "Левски" Елин Топузаков заяви, че "сините" са готови физически и психически за дербито срещу "Лудогорец" утре. Мачът в Разград започва в 17,30 часа. Топузаков говори пред медии тази сутрин преди "Левски" да замине на лагер в Русе.

"Мачът е важен сам по себе си като дербито на върха. Това е ясно. Надявам се, че ние ще направим всичко по възможност да компенсираме тази загуба на точки. Продължавам да твърдя, че генералното класиране е още много рано. Ние ще направим така, че Левски да изглежда по начина, по който да задоволи нашите привърженици", заяви Топузаков.

"Миналият сезон си е за миналия сезон. Почти нови отбори, няма нищо общо. Футболистите са готови както физически, така и психически. От началото на сезона показаха доста стабилни игри. Един мач или една загуба не трябва да ни разклаща самочувствието. От това дерби изходът може да е всякакъв. Ние ще направим всичко възможно да си тръгнем с положителен резултат. От медицинска гледна точка сме направили всичко, за да се чувстват добре", добави спецът.

"Този мач няма нищо общо с предходния. Трябва да бъдем разумни, да играем това, което искаме, и да изглеждаме като отбор, който се бори за първото място. Напрежение едва ли има, нашите футболисти са пределно мотивирани, този мач ще го гледа цяла България", добави Топузаков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай