Попов изгонен завинаги от тима

Попов изгонен завинаги от тима | StandartNews.com

Простиха му два пиянски скандала, припомнят от БФС

Ивелин Попов изигра последния си мач за националния отбор, научи "Стандарт" от шефове в БФС. Софиянецът повече няма да получава повиквателни. Капитанът вбеси всички на стадиона не само с безотговорната игра и изпуснатата дузпа, което се е случвало на далеч по-велики играчи. След резила с Малта (1:1) Попето се скри като мишка и отказа да излезе пред камерите на БНТ, макар че беше заявен за интервю. При поканата в съблекалнята да обясни пред телевизията като капитан, той се фръцнал с думите: Няма какво да кажа. После Попето финтира медиите пред стадиона и прескачайки загражденията, потъна в нощта. Халфът е под прицел, тъй като от години върти интриги в тима и нарушава дисциплината. Групичката му, която включва предимно родените в Благоевградско, руши постоянно колектива, обясниха още запознати. Иначе добри момчета като Бодуров, Манолев, Мицански са под влиянието на Попов.

Източниците ни припомниха, че Ивелин мина няколко пъти метър. При Мъри Стоилов той беше част от групичката, която избяга от Правец в Ботевград, за да празнува рожден ден на Валери Божинов. Дни по-късно нашите паднаха 0:4 в Англия. Преди срещата с "Трите лъва" в София (0:3) Попето пак беше душата на компанията, която до 4 сутринта си поръчваше бири в хотела в Правец и вбеси Лотар Матеус. И двата пъти Стилиян Петров тушира напрежението в името на отбора.

Бодуров: Осрахме се!

Говорим си нещо, мъчим се и като излезем, се осираме, обобщи случващото се напоследък в националния отбор Николай Бодуров след издънката 1:1 с Малта. "Какво да кажа, срам!
Ако трябва да сме реалисти - нямаме шансове за класиране на европейско", продължи централният защитник. "Предишните квалификации играхме по друг начин. Нещо се промени, не знам какво. Ние сме си виновни", каза още Бодуров.

"Лоши момчета" подпалиха "Сан Сиро"

Хърватия е застрашена от солидна глоба и два мача при закрити врата. Причина за това е изцепката на феновете при 1:1 в гостуването на Италия. Срещата на "Сан Сиро" бе прекратена в 76-ата минута заради канонадата с бомби и факли от страна на хърватската агитка. Ултраси обявиха, че това е част от войната между БББ (б.р. "Лошите сини момчета") и ръководството на "Динамо" 3 в лицето на братята Мамич. Хулиганите са успели да влязат на стадиона с билети, купени от италиански дружки. "Варварство", ревна Европа. "Голям срам", черви се Хърватия, а Ковач помоли Италия за извинение за простотиите.

17 арестувани, търсят изнасилвач

17 привърженици на Хърватия се озоваха в ареста след мача с Италия. Това стана, след като агитката на гостите води битка с карабинерите след мача. Властите се опитаха да стигнат до виновните за инцидентите на трибуните на "Сан Сиро", но хулиганите от балканите не се дадоха без бой.

За капак италианците лепнаха на хърватите и изнасилване. 24-годишна студентка подаде жалба срещу чужденец, който я насилил в спирката на метрото до катедралата в Милано. Той говорел развален английски и се смята, че е част от хърватската агитка, която бе превзела района.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай