Вторник,

"Левски" стартира национална кампания

От: Администратор -
A
A
A

Ръководството на Левски започна кампания "#ЛевскарДаСи", която ще продължи цяла година. Целта е феновете да споделят радостта от футбола на стадиона.

В нея ще участват настоящи и бивши футболисти на "сините", деца от школата и привърженици.

Ето какво написаха "сините" в своя уеб сайт:

"Кампанията "#ЛевскарДаСи" ще продължи цяла година и е насочена към споделянето на радостта от футбола на стадиона.

В нея ще участват настоящи и бивши футболисти, децата от школата на Левски, както и привържениците на отбора. Кампанията е в синхрон и с посланието на международната инициатива на UEFA "Не на расизма".

Нашата цел е да превърнем всеки футболен мач в празник. Нека заедно върнем положителните емоции на стадиона, които да заредят привърженици и играчи с адреналина на споделената страст към играта.

Публиката винаги е била най-голямото богатство на Левски и от 1914 година до сега е извела отбора си до многобройни победи и върхове. Нека с героите от първия клип Божидар Митрев, Жорди Гомес, Роман Прохазка, Христо Йовов и 7-годишния Алекс, ние всички се обединим около идеята, че публика и играчи са един отбор, като само взаимното уважение и подкрепа ще ни направят по-силни.

Агресията, омразата и разделението нямат място на стадиона на Левски. Любовта към синия отбор е това, което е обединявало, обединява и ще обединява всички хора със сини сърца. Тя се предава от баща на син и затова нека отново заедно превърнем всеки един мач на любимия отбор в истински спортен празник за малки и големи.

Левскар да си, братко, е чест! #ЛевскарДаСи

Подкрепете Левски утре на стадиона!"

Тагове:

Препоръчани новини

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички