Жена се потроши на стълби в ремонт в Стара Загора

Жената пада от небезопасени от строителите стълби и си чупи двете ръце в китките и получава сериозни травми по главата и тялото.

Жена се потроши на стълби  в ремонт в Стара Загора | StandartNews.com

Старозагорка на 60 години се потроши  в центъра на Стара Загора, който продължава да се обновява. Инцидентът е станал  на централния булевард “Цар Симеон Велики”, където се извършват строителни дейности, съобщи Радио Стара Загора. Жената пада от небезопасени от строиителите стълби  и си чупи двете ръце в китките и получава сериозни травми по главата и тялото. Парчета кофражни плоскости, поставени без укрепване, са причина за инцидента. Дружество „Красива Стара Загора“ е изпълнител на ремонта в областния град.
 Ранената старозагорка е приета за лечение в ортопедията на университетската болница „Проф. Стоян Киркович“.  "Травмите са много сериозни, казва лекуващият д-р Стамен Сталев. Той не се ангажира с прогноза за възстановяването на пациентката, но тя щяла да остане  с гипсирани ръце поне месец.
   Близки на пострадалата са сезирали районната прокуратура в Стара Загора, която щяла да извърши проверка и да оповести официално данните в законния едномесечет срок.  Утвърдено адвокатско дружество в Града на липите ще защитава интересите на пострадалата жена.
 Фото - Радио Стара Загора

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай