Пребиха с бухалки семейство, разхождало децата си

По случая има 4 задържани, сред които и една жена

Пребиха с бухалки семейство, разхождало децата си | StandartNews.com

По случая има 4 задържани, сред които и една жена

Жесток побой над  млад мъж посред бял ден в центъра на Видин, докато извеждал децата си на разходка. По думите му е бит с бухалки, ударен е по главата, докато държал едногодишното си дете. Жена му също била бита. По случая има 4 задържани, сред които и една жена, съобщи Нова тв.

Владимир излязъл с едногодишните си близнаци на разходка в центъра на Видин. Нападнали го група мъже с бухалки. Преди ден пострадалият имал друго пререкание - на пътя. За да не бъде блъснат от автомобил, Владимир ударил по капака на колата, а шофьорът се заканил, че ще се саморазправя с него. "Помолих ги само да оставя детето. Тогава бях ударен с бухалка по главата. Видях, че през това време бият и жена ми, която държеше другото дете", разказва Владимир.

Когато слязла от автомобила, съпругата Кристина видяла, че Владимир е заобиколен от група мъже. От ударите, които му нанасят, той паднал на земята и изпуснал едно от децата си. Кристина взела и двете деца и хукнала да бяга. Нападателите заплашили семейството и с убийство.

Свидетели на случилото се разказват, че ситуацията е била много стресираща. Те са на мнение, че подобно нещо е недопустимо.

Близки на нападателите са на друго мнение. Според тях, мъжете са отишли да се помирят и разберат, но са нападнати от Владимир и съпругата му. Това ги провокирало да отвърнат на удара. Те твърдят, че близките им не са носили бухалки и ножове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай