Мъж спаси 2-годишно дете в летяща кола

Русенец спаси 2-годишно дете, оцеляло по чудо в кола,летяща по надолнище и пропаднала в 10-метров скат в близост до кея на река Дунав

Мъж спаси 2-годишно дете в летяща кола | StandartNews.com

 Русенец спаси 2-годишно дете, оцеляло по чудо в кола,летяща по надолнище и пропаднала  в 10-метров скат в близост до кея на река Дунав. Инцидентът е станал днес в ранния след обед в близост до университетската болница "Канев". Автомобилът е бил спрян по наклон и е тръгнал назад на собствен ход. В този момент майката е била извън колата, за да прибере свой близък от болницата. 35-годишната жена е видяла с ужас как колата пропада по ската, докато детенцето е вътре. До инцидента най-вероятно се е стигнало, тъй като колата е била с работещ двигател, но не е била дръпната ръчната спирачка, предположи  Русе Медиа.
"Идвах в посока от болницата и видях, че колата пресече празна. Явно е била спряна под наклон, беше доста засилена и пропадна. След това видях жената, която бягаше. Отворих прозореца и  попитах какво става, а тя вика: - Детето, детето е вътре! Тръгнахме надолу, а колата беше спряла на няколко метра от линията. Извадихме детето полека и си го подадохме от ръце на ръце". Това разказа пък спасителят Ивайло Кьосев.
 В този момент са пристигнали и два екипа на пожарната, които са се включили в спасителната операция. 
Фото - Русе Медия
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай