Много музика ще звучи в Благоевград през юни

„Francofolies.Blagoevgrad” започва на 21 юни, Благоевград отново се превръща във фестивален център

Много музика ще звучи в Благоевград през юни | StandartNews.com

Изпълнители от световната сцена ще радват благоевградчани с музиката си през идващия месец юни. Музикалният маратон започва на 7 юни с второто издание на “Jumaya Stage Festival”. На голямата сцена пред “Stage Bar” по време на двата фестивални дни ще се качат невероятните изпълнители от „Мерудия“, които ще внесат нестандартен вкус на вече любимия фестивал.  Тази година на сцената на “Jumaya Stage Festival”  излизат и запомнящите се изпълнители от Акага, Д2 и Любо Киров, Echoo Balkan Samba, Fa Rock, Leontas, Sevi.
    
Музикалните изкушения продължават на 14 и 15 юни, когато за първи път в Благоевград започва Благоевград БГ Voice – детски музикален фестивал за вокална и вокално-инструментална музика, за рок, поп и джаз изпълнения.  Концертите ще се провеждат в парк "Македония" от 10.00 часа на сцената на БГ Радио. И в двата дни на фестивала най-големите естрадни и поп музиканти на България ще пеят за Благоевград. Два зрелищни концерта ще представят любимите изпълнители на БГ Радио.
    
Най-чаканият фестивал - „Francofolies.Blagoevgrad” започва на 21 юни. В рамките на двата фестивални дни Благоевград ще приеме звезди от световен ранг. На сцената в парк „Македония“ излизат познатите на всички Dan Balan, LP, Kendji Girac, Caravan Palace, Morandi, Kottarashky.
    
Освен много музика, месец юни ще забавлява благоевградчани и  с театралния фестивал „Талантино“. Тази година е седмото издание на прегледа на театралните школи. Театралното предизвикателство започва на 25 юни и ще продължи до 29 юни в сградата на бившия Младежки дом в Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай