Кабаиванска на разходка в Стария Пловдив

7 двойки си казаха „да” по време на празниците

Кабаиванска на разходка в Стария Пловдив | StandartNews.com
  • 7 двойки си казаха „да” по време на празниците

Райна Кабаиванска се разходи из Стария град на Пловдив. Легендарната оперна певица посети църквата " Св. Константин и Елена" и с интерес разгледа сергиите на майсторите-занаятчии, съобщи Марица.бг.

Стотици пловдивчани и гости на града изпълниха уличките на Стария град, привлечени от топлото слънце, почивните дни и панаира на занаятите.

На Есенния панаир на занаятите над 60 занаятчии ще покажат изкуството си, а много от майсторите и на място изработват своите произведения.

Празниците на Стария град винаги са вълнуващи и интересни, но за 7 млади двойки те ще останат незабравими за цял живот. За втора година ОП "Старинен Пловдив" подарява сватбен ритуал на седем влюбени двойки. Първи казаха "Да" Татяна и Йордан в прекрасната обстановка на площадчето пред къща "Златю Бояджиев". Арка с цветя на стълбите, цветя във фонтана и много усмивки от служителите на Старинен Пловдив посрещнаха младоженците и техните гости. А чуждестранните туристи с интерес следяха всеки детайл от ритуала и бурно аплодираха младоженците.

Утре ще има и възрожденска сватба пред Хисар Капия от 11часа.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай