Добрич с енергийно ефективно осветление

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги реализира пилотен проект за енергийно ефективно осветление в община Добрич

Добрич с енергийно ефективно осветление | StandartNews.com

Доставчикът на електрическа енергия на свободен пазар ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги, съвместно със своя партньор за енергийна ефективност Иннолед, осъществи проект за обновяване на уличното осветление в град Добрич. Подменени са 124 улични лампи по бул. „25 септември“ в участъка от паметника „Хан Аспарух" до изхода за град Варна. Новите LED лампи отговарят на всички съвременни изисквания за енергийна ефективност. Те са с мощност 58 W всяка. С новото енергийно ефективно осветление Общината може да постигне до около 40 % спестяване на разходите за нощно осветление в града, а качеството на изпълнение на проекта гарантира изплащането му в рамките на 4 години.

Към момента ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги има редица стартирали проекти, свързани с енергийна ефективност. В партньорство с различни компании, утвърдили своето име на пазара, енергийният доставчик предлага на своите клиенти разнообразни и комплексни решения за оптимизиране на разходите за електрическа енергия – от енергийно ефективни осветителни тела и уреди до енергийни обследвания и цялостни решения за енергийна ефективност.

Постигането на оптимална енергийна ефективност е сред приоритетите на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, тъй като тази цел има не само икономическа, но и социална значимост. Ето защо компанията държи на комплексния подход на управление на процесите – от планиране до реализация, отчитайки енергийните и екологичните аспекти на всеки етап от предложеното решение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай