17-годишен загина при катастрофа

Шофьорът, който също е на 17 години, е в тежко състояние в болница

17-годишен загина при катастрофа | StandartNews.com

Момче на 17 години е загинало, а друго е тежко ранено в резултат на пътнотранспортно произшествие, съобщиха от ОДМВР - Пазарджик, цитирани от Агенция Фокус.

Двете момчета са връстници. По първоначалните данни водачът е бил 17-годишен младеж от Панагюрище, който движейки се с несъобразена скорост, е загубил управлението над колата. Тя е напуснала пътното платно и се преобърнала встрани от пътя по таван. В резултат на това е починал возещият се до водача.

Сигнал за случилото се е подаден рано тази сутрин около 05.00 часа в дежурната на РУ - Панагюрище.

Шофьорът на автомобила, който е 17-годишен, е неправоспособен. Той е транспортиран от екип на „Спешна помощ“ в МБАЛ „Унихоспитал“ - Панагюрище, където е настанен в много тежко състояние. На мястото е извършен оглед от дежурна група на полицейското управление в средногорския град.

Установено е, че колата е собственост на 20-годишен мъж от панагюрското село Оборище. Изясняват се причините, довели до тежката катастрофа. Тялото на починалото момче е транспортирано за аутопсия в отделение по съдебна медицина в МБАЛ - Пазарджик. По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай