Жалби на всяка минута в изборния ден

ГЕРБ се оплаква от БСП, Социалистите - от медиите

Жалби на всяка минута в изборния ден | StandartNews.com

Истинска война с жалби водят цял ден партиите. ГЕРБ подаде жалби за нарушения в почти всички градове. Във Видин се оплака от кандидат на "Възраждане", който агитира във Фейсбук. В Кърджали Караянчева се жалва от зам.-кмета на Черноочене. Кола извозва избиратели организирано в троянското Старо село, би аларма партията на Борисов в Троян. В Сливен и в Гоце Делчев ГЕРБ се оплаката от агитация в полза на БСП.

БСП пък пусна жалба срещу медиите до ЦИК. Публикуваните данни са фалшиви, не им вярвайте. Излезте и гласувайте, заявиха социалистите. Повод са временни резултати, публикувани явно или с метафори от информационните сайтове и страниците им във Фейсбук.

Волен Сидеров бе недоволен от Емил Кощлуков. Сидеров обвини БНТ в цензура. Телевизията не излъчила изявлението на Сидеров, което тай направил след като упражнил правото си на вот.

В специално предаване по телевизия 7/8 Тошко Йорданов от Има такъв народ пускаше в ефир много граждани, натъкнали се на неродности в деня на изборите. Засипвайте ги с жалби, това е ваше право, съветваше хората Йорданов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай