Цветанов пробва да гласува машинно, но не стана

Колегите му подготвят жалба по въпроса, тъй като има сигнали за проблеми в Горна Оряховица, Елена и Велико Търново

Цветанов пробва да гласува машинно, но не стана | StandartNews.com

Председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов гласува в Хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий“ във Велико Търново, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Велико Търново.

Той пристигна в училището с други представители на партията, на чиято листа е водач за региона.Цветанов призова жителите на Великотърновска област да гласуват с хартиена бюлетина, тъй като в региона има проблеми с машинното гласуване.

Самият той опита да гласува по този начин, но комисията му обясни, че няма възможност. По този повод Цветанов заяви, че неговите колеги подготвят жалба по въпроса, тъй като има сигнали за проблеми в Горна Оряховица, Елена и Велико Търново.Пред журналисти председателят на „Републиканци за България“ подчерта, че днес дава своя вот за нормална държава с правила, която да подкрепя малкия бизнес и обикновените хора. Той призова всички българи да излязат от домовете си, да отидат до урните и да направят своя информиран избор за просперитета на България.

Преди гласуването Цветанов запали свещ за здраве, късмет и благоденствие с колегите в Катедралния храм "Рождество Богородично". Той получи благословия от Великотърновския митрополит Григорий.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай